Известување [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување

Risi, Njoftim për opinionin  |  11 Jan 2021
  • Ве известуваме поради оправдано одсуство на судијата Билјана Толова предметите П2.бр.32/20 и П2.бр.35/20 се одлагаат.

 

  • Предметот П2.бр.32/20  за 27.01.2021 во 10 часот.
  • Предметот П2.бр.35/20  за 26.01.2021 во 11:30 часот.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_