Одлука за избор по Јавен оглас 1/24 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Одлука за избор по Јавен оглас 1/24

Новости, Соопштенија за јавност  |  02.2.2024

Република Северна Македонија

Основен суд Неготино

Су-04 брoj 5/24-2

02.02.2024 година

Неготино

 

 

            Претседателот на Основен суд Неготино Билјана Толова врз основа на член 23 став 4 и член 25 од Законот за работните односи („Сл.вeсник на РМ“ број 62/05...111/23), в.в. член 18 став 6 од Законот за судска служба („Сл.весник“ број 43/14...235/22), по спроведената постапка по Јавниот оглас број 1/24 година за вработување на судски службеници на определено време, на ден 02.02.2024 година ја донесе следната

О Д Л У К А

 

             На Јавниот оглас број 1/24 од ден 26/01/2024 година под точка 2 за вработување на определено време за работно место „помлад судски соработник“ - категорија „В“ ниво 4, СЕ  ИЗБИРААТ кандидатите:

 

            1. АЛЕКСАНДАР НИКОЛОВ

            2. РАДИЦА МАЛИМИНОВА КОЦЕВСКИ

 

            Со избраните кандидати да се склучи Договор за вработување на определено време веднаш по приемот на ова одлука.

 

Целиот текст на Одлуката е на следниов линк

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_