СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

Risi, Njoftim për opinionin  |  23 Qer 2020
за одржување на закажани рочишта согласно Одлуката за постапување на судовите во РСМ во услови на зголемена опасност од вирусот Covid 19

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

 

 

Почитувани,

 

Основниот  суд Неготино, Ве известува дека со завршување на вонредната состојба сите закажани судења согласно Одлуката за постапување на судовите во Република Северна Македонија во услови на зголемена опасност од вирусот КОВИД – 19, ЌЕ СЕ ОДРЖУВААТ.

 

Одлуката за постапување на судовите во Република Северна Македонија во услови на зголемена опасност од вирусот КОВИД – 19, донесена од страна на Судски Совет на Република Северна Македонија со дополнувањата е објавена на веб страната на судот на следниот линк.

http://www.sud.mk/wps/wcm/connect/osskopje2/c8f2fbe2-5685-46a3-b709-4a03b423b92b/%D0%9E%D0%94%D0%9B%D0%A3%D0%9A%D0%90+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%B2%D0%BE+%D0%A0%D0%A1%D0%9C+%D0%B2%D0%BE+%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0+%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82+%D0%BE%D0%B4+%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%82+%D0%9A%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%94-19.pdf?MOD=AJPERES&CVID=n3Evjk1&CVID=n3Evjk1&CVID=n3Evjk1

 

Странките и другите учесници во постапката се должни да ги превземат сите мерки на претпазливост и заштита, согласно мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија и надлежните здравствени органи, во спротивно на истите нема да им се дозволи влез во судската зграда.

 

Со почит,

Основен  суд Неготино

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_