Конечна ранг-листа за јавен оглас бр.3/2023 под точка 1 и точка 2 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг-листа за јавен оглас бр.3/2023 под точка 1 и точка 2

Новости, Соопштенија за јавност  |  15.1.2024

ПРИЛОГ 4

 

Конечна ранг - листа

на кандидати со нивните шифри и вкупен број на освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто

 

  1. За работно место под точка 1 судски соработник, категорија „В ниво 3“

(1 извршител)

                       

Шифра

Бодови од административна селекција

Бодови од испит

Бодови од познавање на јазик

Бодови од интервју

Вкупно

03/2023-6

26,18

25

 

15

20

86,18

 

2. За работно место под точка 2 помлад судски соработник, категорија „В ниво 4“ (1 извршител)

 

Шифра

Бодови од административна селекција

Бодови од испит

Бодови од познавање на јазик

Бодови од интервју

Вкупно

03/2023-7

 

21,51

 

25

15

14

75,51

 

 

03/2023-5

18,33

 

24,25

15

20

77,58

 

 

03/2023-4

25,88

25

15

11

76,88

 

 

03/2023-1

16,34

21,75

14

11

63,09

 

 

 

                                                                                                                                                                    

               Комисија за селекција за вработување,

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_