Одлука за избор по Јавен оглас 1/23 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Одлука за избор по Јавен оглас 1/23

Новости, Соопштенија за јавност  |  23.2.2023

                       
Република Северна Македонија
Основен суд Неготино
Су-04 брoj 22/23-2
22.02.2023 година
Неготино

 

    Претседателот на Основен суд Неготино Билјана Толова врз основа на член став 23 став 4 и член 25 од Законот за работните односи („Сл.вeсник на РМ“ број 62/05...110/19), в.в. член 18 став 6 од Законот за судска служба („Сл.весник“ број 43/14...288/21), по спроведената постапка по Јавниот оглас број 1/23 година за вработување на судски службеници на определено време до 31.12.2023 година, на ден 22.02.2023 година ја донесе следната

 


О Д Л У К А

I

     На Јавниот оглас број 1/23 од ден 15.02.2023 година под точка 1 за вработување на определено време за работно место „судски соработник - категорија В ниво 3“ СЕ  ИЗБИРАAT кандидатите:

1. АЛЕКСАНДАР КОРДОВСКИ
2. ГОРДАНА ПЕТРОВСКА

II

    На Јавниот оглас број 1/23 од ден 15.02.2023 година под точка 2 за вработување на определено време за работно место „помлад судски соработник - категорија В ниво 4“ СЕ  ИЗБИРА кандидатот:

ЈУЛИЈАНА РИЗОВА КОСТУРСКА


Со избраните кандидати да се склучат Договори за вработување на определено време веднаш по приемот на ова одлука.

Целиот текст на Одлуката е на следниов линк

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_