ЈАВЕН ОГЛАС број 02/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС број 02/2021

Новости, Соопштенија за јавност  |  26.6.2021

  Врз основа на член 20 и 25, в.в. член 35 став 2 од Законот за судска служба („Службен весник“ број 43/14...248/18), одредбите од Правилникот за формата и содржината на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административна селекција, на испитите, проверката на веродостојноста на докази и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови на постапката на селекција во зависност од категориите на работни места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници („Службен весник“ број 236/18), Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Основниот суд Неготино Су-04 број 30/20-4 од 04.11.2020 година (пречистен текст) и согласноста од Судски буџетски совет број 08-939/4 од 22/10/2020 година и број 08-25/3 од 18/01/2021 година, в.в. известувањата од Министерство за финансии број 18-5452/2 од 19/10/2020 година и арх.број 18-86/2 од 15/01/2021 година, на ден 26/06/2021 година

 

ОСНОВЕН СУД НЕГОТИНО

Објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2021

за вработување на 1 (еден) судски службеник

на неопределено време

 

 

Целосниот текст на огласот може да се превземе на следниот линк

 

ОГЛАС 02/2021

 

Пријавата за огласот можете да ја превземете на следниот линк

 

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_