ЈАВЕН ОГЛАС број 4/2022 за избор на судии поротници [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС број 4/2022 за избор на судии поротници

Новости, Соопштенија за јавност  |  16.9.2022

            
Република Северна Македонија
Основен суд Неготино
Су број 80/22  
Неготино


       Врз основа на членoвите 42, 43 и 49 од Законот за судовите („Службен весник“ бр.58/06,...96/19), член 53 став 1 од Законот за судскиот совет на РСМ („Службен весник" број 102/19) и Одлуката на Судскиот совет на РСМ бр.02-2158/1 од 10.12.2015 година, Основен суд Неготино на ден 16/09/2022 година објавува:


                                                                              
ЈАВЕН ОГЛАС број 4/2022 

    за избор на 10 (десет) судии поротници


         Од пријавените уредни кандидати, по предлог на Основен суд Неготино  Судскиот Совет на РСМ ќе избере  10 (десет) судии поротници за време од 4 години.

 

Целосниот текст на огласот може да се превземе на следниот линк

ОГЛАС бр.3/22

 

Пријавата за огласот можете да ја превземете на следниот линк

 

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_