Одлука за избор по Јавен оглас 2/23 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Одлука за избор по Јавен оглас 2/23

Новости, Соопштенија за јавност  |  30.11.2023

     
Република Северна Македонија
Основен суд Неготино
Су-04 брoj 85/23-2
29.11.2023 година
Неготино

 

    Претседателот на Основен суд Неготино Билјана Толова врз основа на член 23 став 4 и член 25 од Законот за работните односи („Сл.вeсник на РМ“ број 62/05...111/23), в.в. член 18 став 6 од Законот за судска служба („Сл.весник“ број 43/14...235/22), по спроведената постапка по Јавниот оглас број 2/23 година за вработување на судски службеници на определено време до 31.12.2023 година, на ден 29.11.2023 година ја донесе следната

 


О Д Л У К А

     На Јавниот оглас број 2/23 од ден 22/11/2023 година под точка 1 за вработување на определено време за работно место „помлад судски соработник - категорија В ниво 4“ СЕ  ИЗБИРА кандидатот:

АЛЕКСАНДАР НИКОЛОВ

Со избраниот кандидат да се склучи Договор за вработување на определено време веднаш по приемот на ова одлука.

Целиот текст на Одлуката е на следниов линк

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_