ЈАВЕН ОГЛАС број 2/23 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС број 2/23

Новости, Соопштенија за јавност  |  22.11.2023

Република Северна Македонија

Основен суд Неготино

Су-04 број 85/23

22/11/2023 година

Неготино

 

            Врз основа на члeн 18 стaв 1 алинеја 2 и став 6 од Законот за судска служба („Сл.весник на РМ“ број 43/14...235/22), а в.в. член 22 и член 23 од Законот за работни односи („Сл.весник на РМ“ број 74/15..111/23), Основен суд Неготино на ден 22/11/2023 година  објавува:

 

ЈАВЕН ОГЛАС број 2/23

за вработување на судски службеник

и лице за технички и помошни работи

на определено време  до 31.12.2023 година

 

 

I. ПОМЛАД СУДСКИ СОРАБОТНИК  категорија „В ниво 4“ -  1 (еден) извршител

II. ХИГИЕНИЧАР - 1 (еден) извршител

 

Целосниот текст на огласот може да се превземе на следниот линк

 

ОГЛАС бр.02/23

 

Пријавата за огласот можете да ја превземете на следниот линк

 

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_