Известување по Јавен оглас бр.02/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување по Јавен оглас бр.02/2021

Новости  |  27.7.2021

Република Северна Македонија

Основен суд Неготино

Су-04 број 51/21-1

27.07.2021 година

Неготино

 

Претседателот на Основен суд Неготино во врска со објавениот Јавен оглас број 2/21 од ден 26.06.2021 година, ја објавува следната

 

О Д Л У К А

 

Јавниот оглас број 2/21 за вработување на судски службеник на неопределено време за работно место судски соработник категорија ,,В,, ниво 3,1 /еден/ извршител, објавен на веб страната на Основен суд Неготино и во дневните весници ,, Слободен печат,, и ,,Коха,, на ден 26.06.2021 година, СЕ ПОНИШТУВА.

Се повикуваат кандидатите кои имаат доставено пријави под шифрите: ОСНЕГОТИНО 02/2021 - од 01 до 04, истите да ги подигнат од приемно одделение во судот.

 

Целиот текст на Одлуката е на следниов линк

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_