Известување за одлагање на предмети [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за одлагање на предмети

Новости, Соопштенија за јавност  |  29.12.2022

Се известуваат странките за одлагање на предметите кај судија Лазар Ризов и тоа:

П4.бр.7/21 закажан на ден 12.01.2023 година е одложен за ден 21.02.2023 година за во 11 часот

П1.бр.6/21 закажан на ден 17.01.2023 година е одложен за ден 23.02.2023 година за во 09,30 часот

МалвП.бр.32/21 закажан на ден 24.01.2023 година е одложен за ден 23.02.2023 година за во 10 часот

МалвП.бр.55/22 закажан на ден 24.01.2023 година е одложен за ден 23.02.2023 година за во 11 часот

МалвП.бр.33/22 закажан на ден 26.01.2023 година е одложен за ден 28.02.2023 година за во 10 часот

МалвП.бр.32/22 закажан на ден 26.01.2023 година е одложен за ден 28.02.2023 година за во 09,30 часот

РО.бр.16/21 закажан на ден 26.01.2023 година е одложен за ден 28.02.2023 година за во 11 часот

МалвП.бр.38/22 закажан на ден 31.01.2023 година е одложен за ден 02.03.2023 година за во 09,30 часот

МалвП.бр.37/22 закажан на ден 31.01.2023 година е одложен за ден 02.03.2023 година за во 11 часот

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_