ЈАВЕН ОГЛАС број 1/23 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС број 1/23

Новости  |  15.2.2023

Република Северна Македонија

Основен суд Неготино

Су-04 број 22/23

15/02/2023 година

Неготино

 

            Врз основа на члeн 18 стaв 1 алинеја 2 и став 6 од Законот за судска служба („Сл.весник на РМ“ број 43/14...248/18), а в.в. член 22 и член 23 од Законот за работни односи („Сл.весник на РМ“ број 74/15, број 120/18), Основен суд Неготино на ден 15.02.2023 година објавува:

ЈАВЕН ОГЛАС број 1/23

за вработување на судски службеници на

определено време до 31.12.2023 година

 

 

I. СУДСКИ СОРАБОТНИК, категорија „В“ ниво 3,   2 (два) извршители

II. ПОМЛАД СУДСКИ СОРАБОТНИК, категорија „В“ ниво 4,   1 (еден) извршител

 

Целосниот текст на огласот може да се превземе на следниот линк

ОГЛАС бр.01/23

 

Пријавата за огласот можете да ја превземете на следниот линк

 

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_