Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

           Годишниот план за работа на судиите во Oсновен суд Неготино го изработува Претседателот на судот, и истиот во текот на годината може да претрпи измени.

 

Година
Опис Година Преземање
Распоред за работа на Предстедателот на судот и судиите за 2024 година
2024
Oдлука за изменa и дополнување на Распоред за работа на Предстедателот на судот и судиите за 2023 година
2023
Oдлука за изменување и дополнување на Распоред за работа на Предстедателот на судот и судиите за 2023 година
2023
Распоред за работа на Предстедателот на судот и судиите за 2023 година
2023
Oдлука за изменување и дополнување на Распоред за работа на Предстедателот на судот и судиите за 2022 година
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести