Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

           Годишниот план за работа на судиите во Oсновен суд Неготино го изработува Претседателот на судот, и истиот во текот на годината може да претрпи измени.

 

Година
Опис Година Преземање
Измена и дополнување на расопредот за работа на Претседателот на судот и судиите за 2020 година
2020
Дополнување на распоред за работа на Предстедателот на судот и судиите за 2020 година
2020
Распоред за работа на Предстедателот на судот и судиите за 2020 година
2020
Распоред за работа на судиите за 2019 година од 24.12.2018 година
Претседател на Основен суд Неготино
2019
Измена на Годишен план за работа на судиите за 2016 година од 06.04.2016 година
Претседател на Основен суд Неготино
2016
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_