Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи за работа на судот.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за движење на предметите -04.2022
Месечен
2022
Квартален извештај - Прв квартал 2022 год.
Квартален
2022
Месечен извештај за движење на предметите -03.2022
Месечен
2022
Месечен извештај за движење на предметите -02.2022
Месечен
2022
Месечен извештај за движење на предметите -01.2022
Месечен
2022
Годишен извештај за пристап до информации од јавен карактер за 2021 год
Годишен
2021
Извештај за работата на судот за 2021 година
Годишен
2021
Квартален извештај - Четврт квартал 2021 год.
Квартален
2021
Месечен извештај за движење на предметите -12.2021
Месечен
2021
Месечен извештај за движење на предметите -11.2021
Месечен
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_