Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи за работа на судот.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Квартален извештај - Втор квартал 2023 год.
Квартален
2023
Месечен извештај за движење на предметите -06.2023
Месечен
2023
Месечен извештај за движење на предметите -05.2023
Месечен
2023
Месечен извештај за движење на предметите -04.2023
Месечен
2023
Месечен извештај за движење на предметите -03.2023
Месечен
2023
Квартален извештај - Прв квартал 2023 год.
Квартален
2023
Месечен извештај за движење на предметите -02.2023
Месечен
2023
Извештај за работата на судот за 2022 година
Годишен
2022
Месечен извештај за движење на предметите -01.2023
Месечен
2023
Квартален извештај - Четврт квартал 2022 год.
Квартален
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_