Оглас за вработување на судски службеник Бр.1/19 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Оглас за вработување на судски службеник Бр.1/19

Новости  |  14.8.2019

Одлука за избор - Самостоен судски референт - Ниво Г1

Одлука за избор - Виш судски референт - Ниво Г2

Одлука за избор - Помлад судски референт- Ниво Г4

Конечна ранг листа за -Ниво Г1

Конечна ранг листа за -Ниво Г2

Конечна ранг листа за -Ниво Г4

Оглас за вработување на судски службеник

Ниво Г1- Листа на уредни и неуредни кандидати

Ниво Г1- Ранг-листа со шифри на кандидати кои ја поминале административната селекција, со број на освоени бодови

Ниво Г1- Листа со шифри на кандидати за кои постапката на селекција завршила

Ниво Г1 - Информација за денот и часот на одржување на втората фаза

Ниво Г2 - Листа на уредни и неуредни кандидати

Ниво Г2- Ранг-листа со шифри на кандидати кои ја поминале административната селекција, со број на освоени бодови

Ниво Г2- Листа со шифри на кандидати за кои постапката на селекција завршила

Ниво Г2 - Информација за денот и часот на одржување на втората фаза

Ниво Г4 - Листа на уредни и неуредни кандидати

Ниво Г4- Ранг-листа со шифри на кандидати кои ја поминале административната селекција, со број на освоени бодови

Ниво Г4- Листа со шифри на кандидати за кои постапката на селекција завршила

Ниво Г4 - Информација за денот и часот на одржување на втората фаза

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_