С О О П Ш Т Е Н И Е во врска со Оглас бр.3/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

С О О П Ш Т Е Н И Е во врска со Оглас бр.3/2022

Новости  |  21.9.2022

С О О П Ш Т Е Н И Е

СЕ ИЗВЕСТУВААТ сите кандидати пријавени на јавниот оглас број 03/2022 на Основниот суд во Охрид, за работното место под точка 1, 2 и 3, a кои ја поминале административната селекција, на денот на проверката на стручниот дел, познавањето на еден од трите најчесто користени јазици на Европската Унија (англиски, француски, германски) и спроведување на интервјуто, ЗАДОЛЖИТЕЛНО со себе да понесат документ за лична идентификација (лична карта / пасош)

 

ОСНОВЕН СУД ОХРИД

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_