За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

Основниот суд Охрид e суд со проширена надлежност

Претседател

CV на Претседател

Судија Вулнет Винца

Име и презиме:
Вулнет Винца
Година на избор:
07.02.2006
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Судиите

Судија Билјана Белевска Пројковска

Судија Билјана Белевска Пројковска

Име и презиме:
Билјана Белевска Пројковска
Година на избор:
13.09.2010
Област на која работи судијата:
Кривична област

Судија Блашка Радиноска

Судија Блашка Радиноска

Име и презиме:
Блашка Радиноска
Година на избор:
06.02.2008
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Судија Богоја Стрезоски

Судија Богоја Стрезоски

Име и презиме:
Богоја Стрезоски
Година на избор:
06.02.2018
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Судија Бојан Мартиноски

Судија Бојан Мартиноски

Име и презиме:
Бојан Мартиноски
Година на избор:
07.07.2009
Област на која работи судијата:
Кривична област

Судија Весна Кичеец

Судија Весна Кичеец

Име и презиме:
Весна Кичеец
Година на избор:
15.02.1986
Област на која работи судијата:
Кривична област

Судија Владо Дејаноски

Судија Владо Дејаноски

Име и презиме:
Владо Дејаноски
Година на избор:
11.06.1997
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Судија Владо Крлески

Судија Владо Крлески

Име и презиме:
Владо Крлески
Година на избор:
22.01.1987
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Судија Ефтим Попески

Судија Ефтим Попески

Име и презиме:
Ефтим Попески
Година на избор:
06.02.2008
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Судија Ирена Петреска

Судија Ирена Петреска

Име и презиме:
Ирена Петреска
Година на избор:
10.06.2010
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Судија Јагода Трпеска

Судија Јагода Трпеска

Име и презиме:
Јагода Трпеска
Година на избор:
11.07.2002
Област на која работи судијата:
Прекршочни предмети

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_