Информации за дактилографи - ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Информации за дактилографи - ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2019

Известувања  |  24.9.2019

ОСНОВЕН СУД ПРИЛЕП

04 Су.бр.21/2019

23.09.2019 година

П р и л е п 


 

РАНГ ЛИСТА СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЈА ПОМИНАА АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА СО БРОЈОТ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ


 

По јавниот оглас број 1/2019 објавен во дневните весници „Нова Македонија“ и „Коха“ на 30.08.2019 година, за вработување на неопределено време на следното работно место: шифра на работно место СУД0101Г03001, Категорија Г, ниво Г3, судски референт-дактилограф, 1(еден) извршител во Основен суд Прилеп, Комисијата за селекција за вработување ја утврди следната ранг листа со шифри на кандидатите кои ја поминаа административната селекција со следниот број на освоени бодови :


 

1.Кандидатот со шифра 003 освои 31,724 бодови

2. Кандидатот со шифра 004 освои 26,964 бодови

3. Кандидатот со шифра 007 освои 25,972 бодови и

4. Кандидатот со шифра 002 освои 21,996 бодови.


 


 

Комисија:

Виолета Петкоска - Претседател --------

Цвета Петреска - член -------------

Илија Николоски - член на Советот за судска служба -----------------


 


 


 

 

 

ОСНОВЕН СУД ПРИЛЕП

04 Су.бр.21/2019

23.09.2019 година

П р и л е п


 


 

По јавниот оглас број 1/2019 објавен во дневните весници „Нова Македонија“ и „Коха“ на 30.08.2019 година, за вработување на неопределено време на следното работно место: шифра на работно место СУД0101Г03001, Категорија Г, ниво Г3, судски референт-дактилограф, 1(еден) извршител во Основен суд Прилеп, Комисијата за селекција за вработување ја утврди листата со шифри на кандидати за работното место за кои постапката на селекција заврши:


 

Ред.бр. и Шифра

1. 001

2. 005

3. 008

4. 009

 


 

Комисија:

Виолета Петкоска - Претседател --------

Цвета Петреска - член -------------

Илија Николоски - член на Советот за судска служба -----------------

 

 

 


 

 

 

ОСНОВЕН СУД ПРИЛЕП

04 Су.бр.21/2019

23.09.2019 година

П р и л е п


 

По јавниот оглас број 1/2019 објавен во дневните весници „Нова Македонија“ и „Коха“ на 30.08.2019 година, за вработување на неопределено време на следното работно место: шифра на работно место СУД0101Г03001, Категорија Г, ниво Г3, судски референт-дактилограф, 1(еден) извршител во Основен суд Прилеп, Комисијата за селекција за вработување ја дава следната: ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈАТА:


 

Втората фаза на селекцијата и тоа стручен дел од испитот за судски службеник и дел за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија(англиски, француски, германски)ќе се одржи на ден 09.10.2019 година во 09,30 часот во просториите на Основен суд Прилеп.

 

Прашањата за испитот за судски службеник и тоа стручен дел и дел за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија(англиски, француски, германски) се објавени на web страната на судот.

 


 

Комисија:

Виолета Петкоска - Претседател --------

Цвета Петреска - член -------------

Илија Николоски - член на Советот за судска служба -----------------


 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_