Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Ноември
  30

  Предмет: ПРК-С-501/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  30.11.2021, во 09:00
 • Ноември
  30

  Предмет: ПРК-С-500/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  30.11.2021, во 09:10
 • Ноември
  30

  Предмет: ПРК-С-340/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  30.11.2021, во 09:20
 • Ноември
  30

  Предмет: ПРК-С-345/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  30.11.2021, во 09:30
 • Ноември
  30

  Предмет: ПРК-С-347/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  30.11.2021, во 09:40
 • Ноември
  30

  Предмет: ПРК-С-354/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  30.11.2021, во 09:50
 • Ноември
  30

  Предмет: ПРК-С-502/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  30.11.2021, во 10:10
 • Ноември
  30

  Предмет: ПРК-О-155/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  30.11.2021, во 10:20
 • Декември
  2

  Предмет: ПРК-О-156/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  02.12.2021, во 09:00
 • Декември
  2

  Предмет: ПРК-О-157/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  02.12.2021, во 09:10
 • Декември
  2

  Предмет: ПРК-О-159/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  02.12.2021, во 09:20
 • Декември
  2

  Предмет: ПРК-О-158/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  02.12.2021, во 09:30
 • Декември
  2

  Предмет: ПРК-С-504/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 21
  02.12.2021, во 09:40
 • Декември
  2

  Предмет: ПРК-С-503/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 21
  02.12.2021, во 09:50
 • Декември
  2

  Предмет: ПРК-О-161/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  02.12.2021, во 10:40
 • Декември
  7

  Предмет: ПРК-Ј-40/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 21
  07.12.2021, во 09:00
 • Декември
  7

  Предмет: ПРК-Ј-39/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 21
  07.12.2021, во 09:15
 • Декември
  7

  Предмет: ПРК-Ј-38/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 21
  07.12.2021, во 09:40
 • Декември
  7

  Предмет: ПРК-Ј-37/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 21
  07.12.2021, во 09:45
 • Декември
  7

  Предмет: ПРК-Ј-41/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 21
  07.12.2021, во 10:00
 • Декември
  7

  Предмет: ПРК-Ј-43/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  07.12.2021, во 10:30
 • Декември
  9

  Предмет: ПРК-С-116/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  09.12.2021, во 09:00
 • Декември
  9

  Предмет: ПРК-С-125/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  09.12.2021, во 09:10
 • Декември
  9

  Предмет: ПРК-С-177/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 2
  09.12.2021, во 09:20
 • Декември
  9

  Предмет: ПРК-Ј-36/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  09.12.2021, во 09:30
 • Декември
  9

  Предмет: ПРК-Ј-36/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Соба 21
  09.12.2021, во 09:30
 • Декември
  9

  Предмет: ПРК-Ј-46/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  09.12.2021, во 10:45
 • Декември
  15

  Предмет: П1-7/21

  Судија Андон Атанасов, Судница Судница 2
  15.12.2021, во 09:30
 • Јуни
  11

  Предмет: О-112/08

  Судија Лимонка Долдурова, Судница
  11.06.2089, во 11
 • Мај
  12

  Предмет: ВПП-41/08

  Судија Андон Атанасов, Судница
  12.05.8008, во 10