Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишен распоред за работа на Основен суд Ресен за 2021 година
Годишен
2021
Завршна Буџетска сметка 2020 год
Годишен
2020
Завршна Сопствена сметка 2020 год
Годишен
2020
Завршна Депозитна сметка 2020 год
Годишен
2020
Годишен 2020 год.
Годишен
2020
Четврт Квартал 2020 год.
Квартален
2020
Месечен извештај - Декември 2020 год.
Месечен
2020
Месечен извештај - Ноември 2020 год.
Месечен
2020
Месечен извештај - Октомври 2020 год.
Месечен
2020
Трет Квартал 2020 год.
Квартален
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести