Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка 2017 год. - Структура на приходи по дејности - Буџетска сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Приходи и расходи во текот на годината - Буџетска сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Посебни податоци - Буџетска сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Даночен биланс за оданочување на добивка - Буџетска сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Биланс на состојба - Буџетска сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Структура на приходи по дејност - Приходна сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Приходи и расходи во текот на годината - Приходна сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Посебни податоци - Приходна сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Даночен биланс - Приходна сметка 2017 год
Годишен
2017
Завршна сметка 2017 год. - Биланс на состојба - Приходна сметка 2017 год
Годишен
2017

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести