Канцеларија за односи со јавност [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Канцеларија за односи со јавност

                Канцеларијата за односи со јавност, согласно Законот за судовите, дава информации за јавноста преку средствата за јавно информирање за работата на судот, како и информации за текот на постапката по конкретен предмет, притоа водејќи сметка со тоа да не се наруши угледот, честа и достоинството на личноста и ако тоа не е на штета на независноста и самостојноста на судот.

 

Контакт:

тел: 047452588, 047451144

емаил: info@osresen.mk

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести