Сопштение за Јавност [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Сопштение за Јавност

Njoftim për opinionin  |  1 Qer 2020
Сопштение за Јавност

Основниот суд Ресен ја информира јавноста дека почнувајќи од 01.06.2020 година, судот ќе постапува согласно одлуката на Судскиот Совет за измена и дополнување на Одлуката бр. 02-606/1 од 17.03.2020 година и одлуката бр. 02-606/2 од 07.05.2020 година.

 

                                   Со почит,

                           Основен суд Ресен

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_