Основен кривичен суд Скопје Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Соопштенија за јавност  | 26.9.2022 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Заради интерес на медиумите и невладините организации кои ја следат работата на судот, ја информираме јавноста дека главната расправа за предметот со КОК бр. 7/20 од обвинителството означен како „Титаник 2“, насрочена за 27.09.2022 година се отповикува заради отсуство на судечкиот судија. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.9.2022 | Основен суд Скопје I

  Одлуки за избор за унапредување по интерен оглас бр.1-22

  Одлуки за избор за унапредување по интерен оглас бр.1-22 [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.9.2022 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Заради интерес на медиумите и невладините организации кои ја следат главната расправа за предметот со КОК бр. 59/22 од обвинителството означен како „Титаник 1“, ја информираме јавноста дека расправата насрочена за 23.09.2022 година се отповикува заради отсуство на член на судчекиот совет. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 20.9.2022 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Заради интерес на медиумите и невладините организации кои ја следат работата на судот, ја информираме јавноста дека главната расправа за предметот со КОК 64/17 од обвинителството означен како „Тендери“, насрочена за 21.09.2022 година во 12:00 часот се отповикува со оглед да предметот сеуште не е вратен од судпер вештачење. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 19.9.2022 | Основен суд Скопје I

  РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС БР.6/2022

  РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 6/2022 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.1- СУДСКИ СОРАБОТНИК Почитувани, Во прилог се листите од спроведена Административна селекција по јавен оглас бр.6/2022 за работно место број 1 – Судски соработник, Категорија В, Ниво В3, шифра СУД0101В03001 и информација за терминот на одржување на втората фаза на селекција (испит за судски службеник) [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_