Основен суд Скопје I Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Соопштенија за јавност  | 20.5.2019 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Основниот суд Скопје 1 – Скопје ја информира јавноста дека до судот од Управата за извршување санкции – Казнено поправен дом Штип ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.5.2019 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Заклучоци од дебатната средба на тема „Притвор и други мерки за обезбедување присуство на обвинетиот : предизвици при парктична примена“ [повеќе]
 • Новости  | 16.5.2019 | Основен суд Скопје I

  ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2019 за избор на 20 судии поротиници

  Врз основа на член 42, 43 и 49 од Законот за судовите („Службен весник на РМ” бр.58/06, 62/06, 35/08, бр.150/10 и 83/2018), како и член 46 од Законот за судскиот совет на Република Македонија („Службен весник на Република Македонија" број 60/2006, 150/10, 100/11, 20/15, 61/15, 197/17 и 83/18), Основниот суд Скопје I Скопје објавува: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.5.2019 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Основниот суд Скопје 1 – Скопје, во однос на наводите за причините за одлагање на предметот со КОК бр. 7/18 од обвинителството означен како „Титаник“ ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.5.2019 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Заради зголемен интерес на медиумите кои го следат судењето за предметот со КОК бр. 7/18 од обвинителството означен како „Титаник“, ... [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_