КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА КАНДИДАТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 3/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА КАНДИДАТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 3/2018

Новости  |  29.5.2019
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА КАНДИДАТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 3/2018

КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА КАНДИДАТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 3/2018

 

ОСНОВЕН КРИВИЧЕН СУД  СКОПЈЕ

Јавен оглас број 3/2018

КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Со шифри на кандидатите:

 

За работно место од точка 1 ( Категорија А, ниво А2, Судски администртор ):

 • Шифра: 030. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 65,35.

 

За работно место од точка 2 ( Категорија Б, ниво Б4, Раководител на судски оддел – кривично полнолетни ):

 • Шифра: 031. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 68,19.

 

 • Шифра: 015. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 63,78.

 

За работно место од точка 3 ( Карегорија В, ниво В4, помлад соработник во одделение за материјално финансиско работење ):

 • Шифра: 042. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 63,75.

 

За работно место од точка 4 ( Категорија Г, ниво Г1, самостоен референт Сметководител ):

 • Шифра: 047. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 64,87.

 

За работно место од точка 5 ( Категорија Г, ниво Г2, Виш судски референт – извршител во писарница ):

 • Шифра: 016. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 54,25.
 • Шифра: 023. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 65,57.
 • Шифра: 008 Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 64,14.
 • Шифра: 012 Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 55,28.
 • Шифра: 009. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 63,70.
 • Шифра: 027. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 73,02.
 • Шифра: 022. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 65,00.
 • Шифра: 036. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 60,93.
 • Шифра: 037. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 69,59.
 • Шифра: 014. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 63,25.

 

За работно место од точка 6 ( Категорија Г, ниво Г3, судски референт – дактилограф):

 • Шифра: 007. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 58,99.
 • Шифра: 046. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 69,66.

 

За работно место од точка 7 ( Категорија Г, ниво Г3, судски референт - извршител во писарница):

 • Шифра: 018. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 55,54.
 • Шифра: 045. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 59,49.
 • Шифра: 012. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 60,78.
 • Шифра: 011. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 59,52.

 

За работно место од точка 8 ( Категорија Г, ниво Г4, помлад судски референт – извршител во писарница):

 • Шифра: 017. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 65,71.
 • Шифра: 041. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 63,14.
 • Шифра: 045. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 52,99.
 • Шифра: 012. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 59,03.
 • Шифра: 054. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 57,61.
 • Шифра: 009. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 62,02.
 • Шифра: 011. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 57,77.
 • Шифра: 028. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 66,05.
 • Шифра: 052. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 58,95.
 • Шифра: 010. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 56,74.
 • Шифра: 005. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 61,67.
 • Шифра: 013. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто – 65,75

 

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_