Известување во врска со јавен оглас број 6/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување во врска со јавен оглас број 6/2022

Risi  |  13 Sht 2022
Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по јавен оглас 6/2022.

Почитувани,

Во врска со објавениот јавен оглас оглас 6/2022 за избор на 6-шест судски службеници на неопределно време, Ве известуваме дека Комисијата за селекција за вработување на судски службеници, ќе врши административна селекција на ден 16.09.2022 година (петок) со почеток во 09:30 часот во просториите на Основен кривичен суд Скопје, согласно чл.2 од Правилникот за форма и содржина на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови во постапката за селекција во зависност од категориите на работни места.

Резултатите од административната селекција на кандидатите ќе бидат објавени најдоцна во рок од 3 дена од завршување на истата, на официјалната интернет страна на судот.

Од Комисијата за селекција за вработување при Основен кривичен суд Скопје.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_