СООПШТЕНИЕ ЗА КАНДИДАТИ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА КАНДИДАТИ

Соопштенија за јавност  |  08.10.2019
ИНФОРМАЦИЈА ЗА ОДЛАГАЊЕ НА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА ОД СЕЛЕКЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Се известуваат кандидатите кои ја поминале административаната селекција за работното место од точка 1 и точка 2 од огласот бр.3/2019,дека закажаниот испит за судски службеник и тоа стручниот дел и делот за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија (англиски, француски, германски),кој ќе се одржи во Основниот кривичен суд Скопје, 4 кат, конференциска сала, СЕ ОДЛАГА за ден 15.10.2019 година со почеток во 10,00 часот.

Кадидатите на денот на одржувањето на стручниот испит потребно е со себе да носат документ за идентификација (важечка лична карта или патна исправа).

Со почит,

Комисија за селекција за вработување.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_