ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Известувања, Новости  |  02.12.2020
РЕЗУЛТАТИ – БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД ДЕЛОТ ОД ИСПИТОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЗНАЕЊЕ НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА (АНГЛИСКИ ЈАЗИК) ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.4 ВИШ СУДСКИ РЕФЕРЕНТ-ИЗВРШИТЕЛ ВО ПИСАРНИЦА, КАТЕГОРИЈА Г, НИВО Г2, ТРИ ИЗВРШИТЕЛИ

Почитувани,

 

Во прилог, резултати број на освоени бодови од полагањето на делот од испитот за проверка на знаењето на еден од трите најчесто користени јазици на европската унија (англиски јазик) по шифра на кандидати кои го порагаа испитот за работно место Виш судски референт-извршител во писарница, категорија Г, ниво Г2, три извршители:

 

Шифра

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

2-2020/26-10-001

14,5

2-2020/26-10-003

14

2-2020/26-10-006

12

2-2020/26-10-007

12

2-2020/26-10-012

14

2-2020/26-10-013

14

2-2020/26-10-026

13,5

2-2020/26-10-027

14,5

2-2020/26-10-032

12,5

2-2020/26-10-039

15

2-2020/26-10-040

14,5

2-2020/26-10-041

14,5

2-2020/26-10-046

14,5

 

 

Кандидатот со шифра 2-2020/26-10-029 уредно поканет не се јави на делот од испитот за проверка на знаењето на еден од трите најчесто користени јазици на европската унија (англиски јазик).

 

Комисија за селекција за вработување

                                                                                    за работно место бр.4 Виш судски

                                    референт – извршител во писарница,     

категорија Г, ниво Г2

                                                                                   

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_