ЈАВЕН ОГЛАС бр.3/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС бр.3/2021

Новости  |  24.12.2021

Врз основа на чл.20 и чл.25 од Законот за судска служба („Сл.весник на РМ“ бр.43/2014, 33/2015, 98/2015, 06/2016, 198/2018 и 248/2018), и Правилникот за формата и содржината на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на докази и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работни места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници („Сл.весник на РМ“ број 236/2018) и известувањето од Министерството за финансии на РСМ, број 18-10221/2 oд 21.12.2021 година

 

ОСНОВНИОТ КРИВИЧЕН СУД СКОПЈЕ

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС бр.3/2021

за вработување 4 (четири) судски службеници на неопределено време

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

ЈАВЕН ОГЛАС 3-2021

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_