ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Настани, Новости  |  02.12.2020
РЕЗУЛТАТИ – БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.5 ПОМЛАД СУДСКИ РЕФЕРЕТН-ДОСТАВУВАЧ, КАТЕГОРИЈА Г, НИВО Г4, ТРИ ИЗВРШИТЕЛИ

Почитувани,

 

Во прилог, резултати - број на освоени бодови од полагањето на стручниот дел од испитот по шифра на кандидати за работно место Помлад судски референт-доставувач, категорија Г, ниво Г4, три извршители:

 

Шифра

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

2-2020/26-10-009

24

2-2020/26-10-018

21,75

2-2020/26-10-030

24,5

2-2020/26-10-035

24

2-2020/26-10-041

21,25

2-2020/26-10-043

23,75

 

                                                                                    Комисија за селекција за вработување

                                                                                    за работно место бр.5 Помлад судски

                                                                                    референт – доставувач, категорија Г,

                                                                                    ниво Г4

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_