Интерен оглас бр.1/21 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Интерен оглас бр.1/21

Risi  |  24 Dhj 2021

Врз основа на член 20 и член 39 од Законот за судска служба („Службен весник на РМ“ бр.43/14, 33/15, 98/15, 6/16 и 198/18), Правилникот за формата и содржината на интерниот оглас, формата, начинот на поднесување на пријавата за унапредување, начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работно место за кои е објавен интерниот оглас, („Службен весник“ бр.275/20), Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Основен кривичен суд Скопје Су-02-17/19 од 07.02.2019 година, како и согласноста од Министерот за финансии бр.18-10221/2 од 21.12.2021 година

 

ОСНОВНИОТ КРИВИЧЕН СУД СКОПЈЕ

објавува

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2021

За кариерно унапредување на 5 судски службеници

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2021

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

Пријава на унапредување

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_