РЕЗУЛТАТИ ОД ИНТЕРВЈУ И КОНЕЧНИ РАНГ ЛИСТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС БР.6/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД ИНТЕРВЈУ И КОНЕЧНИ РАНГ ЛИСТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС БР.6/2022

Соопштенија за јавност  |  03.10.2022
КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.1 ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 6/2022 - СУДСКИ СОРАБОТНИК И МЕСТО БР.2 - СУДСКИ РЕФЕРЕНТ-ДАКТИЛОГРАФ

РЕЗУЛТАТИ ОД ИНТЕРВЈУ И КОНЕЧНИ РАНГ ЛИСТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС БР.6/2022

I

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.1 ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 6/2022 -  СУДСКИ СОРАБОТНИК

 

Почитувани,

 

Во прилог се листата на кандидати со кои е спроведено Интервју за судски службеник кое се одржа на ден 30.09.2022 година во 11,00 часот во Основен кривичен суд Скопје, по јавен оглас бр.6/2022 објавен на ден 19.08.2022 година за вработување на 2-два судски службеници на работно место Судски соработник, Категорија В, Ниво В3, Шифра СУД0101В03001, реден број 1 од јавниот оглас и КОНЕЧНАТА РАНГ ЛИСТА со шифри на кандидати со вкупен број на освоени бодови

 

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО КОИ Е СПРОВЕДЕНО ИНТЕРВЈУ

 

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

1.

6-2022/19-08-015

20

2.

6-2022/19-08-013

19

3.

6-2022/19-08-006

18

4.

6-2022/19-08-007

19

5.

6-2022/19-08-009

18

6.

6-2022/19-08-005

20

 

 

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО 

 

     

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

 

Вкупно

1.

6-2022/19-08-015

21,132

39,00

20

80,132

2.

6-2022/19-08-005

21,032

39,00

20

80,032

3.

6-2022/19-08-007

21,22

39,5

19

79,72

4.

6-2022/19-08-006

22,74

38,5

18

79,24

5.

6-2022/19-08-013

20,08

38,00

19

77,08

6.

6-2022/19-08-009

19,209

36,25

18

73,459

 

 

 

 

                                                                                  Комисија за селекција за вработување

                      за работно место бр.1 од јавниот оглас        

                                  6/2022 –Судски соработник

                                     категорија В, ниво В3

 

 

 

 

 

          II

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2 ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 6/2022 -  СУДСКИ РЕФЕРЕНТ-ДАКТИЛОГРАФ

 

Почитувани,

 

Во прилог се листата на кандидати со кои е спроведено Интервју за судски службеник кое се одржа на ден 30.09.2022 година во 11,00 часот во Основен кривичен суд Скопје, по јавен оглас бр.6/2022 објавен на ден 19.08.2022 година за вработување на 4-четири судски службеници на работно место Судски референт-дактилограф, Категорија Г, Ниво Г3, Шифра СУД0101Г03001, реден број 2 од јавниот оглас и КОНЕЧНАТА РАНГ ЛИСТА со шифри на кандидати со вкупен број на освоени бодови

 

Прилог 1

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО КОИ Е СПРОВЕДЕНО ИНТЕРВЈУ

 

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

1.

6-2022/19-08-001

20

2.

6-2022/19-08-002

20

3.

6-2022/19-08-003

19

4.

6-2022/19-08-004

20

5.

6-2022/19-08-011

19

 

 

Прилог 3 

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

СО ШИФРИ НА КАНДИДАТИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА, ИСПИТОТ И ИНТЕРВЈУТО 

 

     

 

Р.бр.

Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервјуто за судски службеник

 

Вкупно

1.

6-2022/19-08-003

29,217

36,5

19

84,717

2.

6-2022/19-08-004

29,931

33,25

20

83,181

3.

6-2022/19-08-001

17,761

38,25

20

76,011

4.

6-2022/19-08-002

21,2455

31,75

20

72,9955

5.

6-2022/19-08-011

18,0975

30

19

67,0975

 

 

 

 

                                                                                  Комисија за селекција за вработување

                      за работно место бр.2 од јавниот оглас        

                      6/2022 –Судски референт-дактилограф

                                     категорија Г, ниво Г3

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_