СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Press realeses  |  Jan 3, 2019
Одделот Кривично полнолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје, постапувајќи по добиени барања согласно Законот за амнестија на настаните од 27 април 2017 година ...

Одделот Кривично полнолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје, постапувајќи по добиени барања согласно Законот за амнестија на настаните од 27 април 2017 година во Собранието на Р.Македонија, а по добиени мислења од надлежното обвинителство, донесе решенија и денеска ги експедира до странките, а со кои барањата на А.С., Д.М., Д.В., С.П. и Б.М. опфатени во предметот со К.бр. 752/17 ги уважи, додека сите преостанати барања се одбиени како неосновани.

Со овие решенија Основниот суд Скопје 1 – Скопје, во Законски утврдениот рок постапи, донесе решенија и истите ги достави до странките по однос на сите барања поврзани со Законот за амнестија на настаните од 27 – ми април 2017 година во Собранието на Р.Македонија.

Со почит Основен суд Скопје 1 – Скопје.

 

   


Decision search

Court
Case number
Date
_