Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Të rejat e fundit

 • Risi  | 10 Tet 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  Emërtues i medijatorëve

 • Risi  | 9 Tet 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  KUMTESË PËR PUBLIKUN

 • Risi  | 26 Sht 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  KUMTESË PËR PUBLIKUN

  Të nderuar, Gjykata themelore civile Shkup , më date 25.09.2019, u vizitua nga ana e Bozhina Lipaj-ekspert nga Zyra e Bankës Botërore në Shkup.Takimi u mbajt në hapsirat e gjykatës dhe në të morën pjesë gjykatësja Antoaneta Dimovska (Kryetar i njësisë për konteste pronësore, konteste të vlerës së vogël dhe konteste familjare) dhe Këshilltari –zëdhënës i gjykatës Sanja Tomiq Vellkoski. [më shumë]
 • Risi  | 3 Sht 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  KUMTESË PËR PUBLIKUN

  Të nderuar, Gjykata themelore civile Shkup, më date 03.09.2019, ishte e vizituar nga ana e 55 gjykatësve përfaqsues të Shoqatës Kroate të Gjykatësve - filiala Varazhdin dhe Zagreb 2. Takimi u mbajt në sallën solemne të Gjykatës së Lartë të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe në të njejtën morën pjesë Zëvendës Kryetari i Gjykatës themelore civile Shkup – Natalia Doneva (Kryetare e njësisë për konteste tregtare, falimentim dhe likuidim) dhe gjykatësit Antoaneta Dimovska (Kryetare e njësisë për konteste pronësore, konteste të vlerës së vogël dhe konteste familjare), Irena Kostadinova Angellovska ( Kryetare e njësisë për lëndë trashigimore dhe jashtëkontestimore) dhe gjykatës Aleksandra Pallashevska nga Njësia për konteste të punës. [më shumë]

Të gjitha lajmet

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_