Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Të rejat e fundit

 • Risi  | 14 Pri 2021 | Gjykata themelore civile Shkup

  NJ O F T I M

  Publikuar në tabelën e shpalljeve më 14.04.2021 GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP -Njësia për konteste tregtare falimentim dhe likuidim- 61.UP1-KT-1102/19 14.04.2021 Sh k u p NJ O F T I M Në kontestin të evidentuar nga paditësi Shoqëria për tregëti dhe shërbime KAR-H-AUTO SHPKNJP SHKUP, kundër të paditurit Shoqëri për prodhim, tregti dhe shërbime FLIT KONSALTING eksport–import SHPKNJP Shkup, për borxh, vlera e kontestit 37.740,00 denarë, gjatë procedurës, i padituri Shoqëri për prodhim, tregti dhe shërbime FLIT KONSALTING eksport – import SHPKNJP SHKUP me adresë Rr. Albert Anjshtajn nr.4/1-1 Shkup nuk e ka lajmëruar gjykatën për ndryshim të adresës së selisë, në pajtim me nen.140 nga Ligji për procedurë kontestimore. [më shumë]
 • Risi  | 12 Pri 2021 | Gjykata themelore civile Shkup

  Publikuar në tabelën e shpalljeve më 12.04.2021

  Publikuar në tabelën e shpalljeve më 12.04.2021 GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP -njësia për konteste tregtare falimentim dhe likuidim- 61.UP1-KT-1598/19 12.04.2021 Sh k u p NJ O F T I M Në kontestin të evidentuar nga paditësi Bujk individual PANORAMA Dragi Tomisllav Zoriq f. Josifovo, kundër të paditurit Shoqëri për hulumtime të përparuara në marketing, prodhim, qarkullim dhe shërbime intelektuale JUNIKS SHPK SHKUP, për borxh, vlera e kontestit 998.489,00 denarë, gjatë procedurës, i padituri Shoqëri për hulumtime të përparuara në marketing, prodhim, qarkullim dhe shërbime intelektuale JUNIKS SHPK SHKUP me adresë Rr. Pero Nakov nr.108 B Shkup nuk e ka lajmëruar gjykatën për ndryshim të adresës së selisë, në pajtim me nen.140 nga Ligji për procedurë kontestimore. [më shumë]
 • Risi  | 2 Pri 2021 | Gjykata themelore civile Shkup

  NJ O F T I M

  X.VVK-131/21 [më shumë]
 • Risi  | 31 Mar 2021 | Gjykata themelore civile Shkup

  SHPALLJE PUBLIKE

 • Risi  | 29 Mar 2021 | Gjykata themelore civile Shkup

  NJ O F T I M

  X. VVK-427/20 [më shumë]

Të gjitha lajmet

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_