Основен граѓански суд Скопје Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Новости  | 15.10.2021 | Основен граѓански суд Скопје

  СООПШТЕНИЕ

  62 ТС1-142/21 [повеќе]
 • Новости  | 07.10.2021 | Основен граѓански суд Скопје

  С О О П Ш Т Е Н И Е

  51МАЛВТС-123/21 [повеќе]
 • Новости  | 07.10.2021 | Основен граѓански суд Скопје

  С О О П Ш Т Е Н И Е

  51 МАЛВТС-210/21 [повеќе]
 • Новости  | 07.10.2021 | Основен граѓански суд Скопје

  С О О П Ш Т Е Н И Е

  51 МАЛВТС-251/21 [повеќе]
 • Новости  | 07.10.2021 | Основен граѓански суд Скопје

  С О О П Ш Т Е Н И Е

  С О О П Ш Т Е Н И Е Во спорот заведен од тужителот Друштво за производство, трговија и услуги КОЛА ДООЕЛ извоз-увоз Скопје , против тужениот Друштво за градежништво проектирање инжинеринг и трговија АГРАМ КОНСТРАКШН ДООЕЛ Гостивар, и Агрон Саллмани во текот на постапката странката Друштво за градежништво проектирање инжинеринг и трговија АГРАМ КОНСТРАКШН ДООЕЛ Гостивар, не го извести судот за промена на адресата на седиштето, во смисла на чл.140 од Законот за парничната постапка. [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_