Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
SUMAREN IZVESTAJ ZA TRET KVARTAL 2021 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI)
Квартален
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC SEPTEMVRI 2021 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI)
Годишен, Месечен
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC AVGUST 2021 GODINA
Месечен
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC JULI 2021 GODINA
Месечен
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA VTOR KVARTAL 2021 GODINA
Квартален
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC JUNI 2021 GODINA
Месечен
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC MAJ 2021 GODINA
Месечен
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC APRIL 2021 GODINA
Месечен
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA PRV KVARTAL 2021 GODINA
Квартален
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC MART 2021 GODINA
Месечен
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ -3/21

  Новости  | 01.12.2021
  Врз основа на член 23 од Законот за работните односи (Пречистен текст, „Сл. Весник на РМ“ бр. 27/16, 120/18 и „Сл. Весник на РСМ“ бр.110/19 и 267/20) вв. член 3 став 2 и член 20 од Законот за судска служба(„Службен весник на РМ“ број 43/14,33/15,98/15,6/16,198/18 и 248/18), како и член 5 од Правилникот за систематизација на работните места во судот [повеќе]
 • ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ - 2/2021

  Новости  | 01.12.2021
  Врз основа на член 17 став 1, член 20 став 1 алинеја 1 и чл. 25 од Законот за судска служба („Сл. весник на РМ“ број 43/14,33/15, 98/15,06/16,198/18 и 248/18) и Правилникот за формата и содржината на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работните места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници („Сл. весник на РМ“ број 236/ 18) [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 29.11.2021
  «57» «ТС1-260/21» [повеќе]

Сите вести