Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка 2021 г - сметка 3
Годишен
2021
Завршна сметка 2021 г - сметка 2
Годишен
2021
Завршна сметка 2021 г - сметка 1
Годишен
2021
Godisen izvestaj za rabota na Osnovniot gragjanski sud Skopje za 2021 godina
Годишен
2021
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC APRIL 2022 GODINA
Годишен, Месечен
2022
SUMAREN IZVESTAJ ZA PRV KVARTAL 2022 GODINA
Квартален
2022
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC MART 2022 GODINA
Месечен
2022
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC FEVRUARI 2022 GODINA.
Месечен
2022
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC JANUARI 2022 GODINA
Месечен
2022
GODISEN SUMAREN IZVESTAJ ZA 2021 GODINA
Годишен
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 27.6.2022
  Огласено на огласна табла на «27.06.2022» година ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ - Одделение за трговски спорови - «58» «МАЛВТС-290/21» «27.06.2022» година [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 27.6.2022
  Огласено на огласна табла на «27.06.2022» година ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ - Одделение за трговски спорови - «58» «МАЛВТС-27/22» «27.06.2022» година [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 27.6.2022
  Огласено на огласна табла на «27.06.2022» година ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ - Одделение за трговски спорови - «58» «МАЛВТС-359/21» «27.06.2022» година [повеќе]

Сите вести