Qasje të lirë në informatat me karakter publik [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Qasje të lirë në informatat me karakter publik (kontakti dhe forma e kërkesës)

Në bazë të nen-it 9 nga Ligji për Qasje të Lirë gjer tek Infomatat të Karakterit Publik(Gazeta zyrtare e RM,,nr.13/06) dhe nen-it 3 nga Udhëzimi për  mënyrën dhe procedurën për zbatim të Ligjit për Qasje të Lirë gjer tek Informatat të Karakterit Publik Gjykata themelore civile Shkup e përpiloi listën vijuese:

 

LISTA E INFORMATAVE TË KARAKTERIT PUBLIK

 

Listën e informatave të karakterit publik të Gjykatës themelore civile Shkup  e përbëjnë grupet vijuese të informatave:

1

Informata të përgjithshme për gjykatën

3

Pushteti gjyqësor

2

Praktika gjyqësore

4

Informata për kontakte

Qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut mund të marrin informacion  të karakterit publik të cilin e ka përgaditur ose me të cilin disponon Gjykata Themelore Shkupi II Shkup me  plotësim të-Kërkesës për qasje tek informatat të karakterit publik,e cila mund të merret në arkivin e Gjykatës themelore civile Shkup ose ta shkarkojnë prej këtu.

Kërkesë për qasje tek informatat e karakterit publik.

Kërkesën për  informacion mund ta dorëzoni në formë të shkruar në adresën Gjykata themelore civile Shkup,Bul.,,Goce Dellcev,,,nr 4 ose në e-mail:portparol@osskopje2.mk,si dhe në faks nr.3115-737.

Qytetarët mund të informohen për të gjitha çështjet e  interesit të tyre që janë të lidhura me të drejtën për qasje të lirë në informata me karakter publik dhe në telefonin:3120-171.

Gjykata themelore civile Shkup  në pajtim me Ligjin për Qasje të Lirë gjer tek Informatat me Karakter Publik,për person të autorizuar në ndërmjetësim me informata e caktoi : Светлана Жупаноска.

Ne qoftë se keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për informacion përkatës,mund ta përdorni formën e kontaktit të treguar më poshtë.

Pyetjes tuaj do ti përgjigjemi në afatin më të shkurtër të mundshëm.

 

Ju faleminderit.


 Shkarko

Kontakt

Светлана Жупаноска

Telefon:
02 / 3 120 171
Telefon celular:
076 491 216

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet