С О О П Ш Т Е Н И Е [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

С О О П Ш Т Е Н И Е

Новости  |  03.3.2023
Х.П2-356/22

Закачено на огласна табла на 03.03.2023 година АНИТА ЗЕЌИРИ

 

 

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД

Х.П2-356/22

03.03.2023 година

С к о п ј е

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Во спорот заведен од тужителот ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа на град Скопје, против туженот Анита Зеќири, во текот на постапката, странката Анита Зеќери ул. Видое Смилевски Бато бр. 1/30 Тетово или на адреса за момоентално престојувалиште ул. Љубљанска бр. 6/34 Скопје не го извести судот за промена на адресата на седиштето, во смисла на чл.140 од Законот за парничната постапка.

 

Поради тоа, судот во смисла на чл.125, чл.129 и чл.140 од Законот за парничната постапка (Сл.весник на РМ бр.79/05 и 110/08), одреди доставувањето да се врши со објава на писменото на огласна табла на судот.

 

Со ова соопштение се објавува на огласна табла. решение од 04.04.2022 год. По истекот на рок од 8 дена од денот на објавувањето на огласна табла ќе се смета дека доставата е уредно извршена.

 

Одговорен работник,

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_