ИЗВЕСТУВАЊЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Risi  |  13 Maj 2019
Исвестување Се известуваат кандидатите кои ја поминале административната селекција дека стручниот дел од испитот за судски службеници ќе се одржи на ден 21.05.2019 година во Основниот суд Скопје II - Скопје
Исвестување

 

Се известуваат кандидатите кои ја поминале административната селекција дека стручниот дел од испитот за судски службеници ќе се одржи на ден 21.05.2019 година во Основниот суд Скопје II - Скопје, во салата за состаноци на судот, соба 6, први кат, во следниве термини :

 

-за работно место бр.1 - 8:30 часот
-за работно место бр.2 и бр.5- во10:00 часот
-за работно место бр.3- во 11:30 часот
-за работно место бр.4- во 13:00 часот

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ II - СКОПЈЕ
КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_