Именик на медијатори 2017 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Именик на медијатори 2017

Новости  |  18.9.2017
Согласно член 46 ставови 1 и 2 од Закон за медијација (Службен весник на РМ број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16) кои го положиле испитот за медијатори и на кои им е издадена Лиценца ...
Согласно член 46 ставови 1 и 2 од Закон за медијација (Службен весник на РМ број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16) кои го положиле испитот за медијатори и на кои им е издадена Лиценца за вршење медијаторски работи и кои можат да вршат медијаторски работи согласно член 68а, став 1 од Закон за медијација (Службен весник на РМ број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16):
Листа на медијатори 2017 година

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_