Листи од Административна селекција и термин за испит за судски сужбеник по јавен оглас 4-2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Листи од Административна селекција и термин за испит за судски сужбеник по јавен оглас 4-2019

Новости  |  06.12.2019

 

 

 

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА      REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ         GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP

         07 Су.бр.1112/19 - 1                                                07 Agj. Nr.1112/19 - 1

        05.12.2012 година                                                    viti 05.12.2019

                С к о п ј е                                                                  S H K U P

 

 

 

 

ЛИСТА   НА   НЕУРЕДНИ  И  УРЕДНИ  КАНДИДАТИ

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Виш судски референтза прием и експедиција на пошта, Категорија Г, ниво Г-2

 

 

1. Шифра 4/2019-1 - Бодови: 28,87

2. Шифра 4/2019-2 - Бодови: 20,29

     3. Шифра 4/2019-3 – Причини: некомплетна и неуредна пријава

     4. Шифра 4/2019-4 – Причини: некомплетна и неуредна пријава

     5. Шифра 4/2019-5 – Причини: некомплетна документација

     6. Шифра 4/2019-6 – Причини: некоплетна и неуредна пријава

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1-
Виш судски референт за прием и експедиција на пошта, Категорија Г, ниво Г-2
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА      REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ         GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP

         07 Су.бр.1112/19 - 2                                            07 Agj. Nr.1112/19 - 2

        05.12.2012 година                                                    viti 05.12.2019

                С к о п ј е                                                                  S H K U P

 

 

 

РАНГ-ЛИСТА НА КАНДИДАТИ

КОИ ЈА ПОМИНАЛЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА СЕЛЕКЦИЈА СО БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 –  Виш судски референт за прием и експедиција на пошта, Категорија Г, ниво Г-2

 

 

1. Шифра 4/2019-1 - Бодови: 28,87

2. Шифра 4/2019-2 - Бодови: 20,29

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1-
Виш судски референт за прием и експедиција на пошта, Категорија Г, ниво Г-2


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА      REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ         GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP

         07 Су.бр.1112/19 - 3                                            07 Agj. Nr.1112/19 - 3

        05.12.2012 година                                                    viti 05.12.2019

                С к о п ј е                                                                  S H K U P

 

 

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА КОИ ПОСТАПКАТА НА СЕЛЕКЦИЈА ЗАВРШИЛА

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 1 - Виш судски референт за прием и експедиција на пошта, Категорија Г, ниво Г-2

 

 

     1. Шифра 4/2019-3 – Причини: некомплетна и неуредна пријава

     2. Шифра 4/2019-4 – Причини: некомплетна и неуредна пријава

     3. Шифра 4/2019-5 – Причини: некомплетна документација

     4. Шифра 4/2019-6 – Причини: некоплетна и неуредна пријава

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1-
Виш судски референт за прием и експедиција на пошта, Категорија Г, ниво Г-2
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА      REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ         GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP

         07 Су.бр.1112/19 - 4                                            07 Agj. Nr.1112/19 - 4

        05.12.2012 година                                                    viti 05.12.2019

                С к о п ј е                                                                  S H K U P

 

 

 

 

 

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ВТОРАТА ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 4/2019

 

 

            Втората фаза на селекција (испит за судски службеник) по јавниот оглас 4/2019 за кандидатите кои ја поминале административната селекција ќе се одржи на ден 18.12.2019 година (среда), во 09,30 часот, во салата за состаноци на првиот кат, соба број 6, во Основен граѓански суд Скопје.

 

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
Комисија за селекција за вработување за работното место број 1-
Виш судски референт за прием и експедиција на пошта, Категорија Г, ниво Г-2
 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_