РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕН ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕН ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Новости  |  19.11.2020
ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.5 ПОМЛАД СОРАБОТНИК - ПРЕВЕДУВАЧ

 

 

 

 

РЕЗУЛТАТИ ОД СПРОВЕДЕН ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИК ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.5 ПОМЛАД СОРАБОТНИК - ПРЕВЕДУВАЧ

 

            Почитувани,

 

            Во прилог се листите од спроведениот испит за судски службеник по јавен оглас 2/2020 за работното место број 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В, ниво В-4, и терминот на одржување на третата фаза на селекција (интервју).

 

 

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-730/20-1
18.11.2020 година
С к о п ј е

 

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-730/20-1
viti 18.11.2020
S h k u p

 

            ПРИЛОГ 1

 

ЛИСТА   НА    КАНДИДАТИ    КОИ  ГО ПОЛАГАЛЕ ИСПИТОТ

 

по Јавен оглас 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В,

ниво В-4, - 1 (еден) извршител

 

           

 

Шифра

Освоени бодови од стручниот дел од испитот

Освоени бодови од испитот за познавање на англиски јазик

Вкупно освоени бодови од испитот за судски службеник

02/2020-25

25

14,5

39,5

02/2020-57

23,5

13,5

37

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В,

ниво В-4, по јавен оглас 2/2020
 

                                                                       

                                                                    

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-730/20-2
18.11.2020 година
С к о п ј е

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-730/20-2
viti 18.11.2020
S h k u p

 

 

            ПРИЛОГ 2

 

 

РАНГ - ЛИСТА  НА  КАНДИДАТИ  КОИ  ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

по Јавен оглас 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В,

ниво В-4, - 1 (еден) извршител

 

 


Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

 

Вкупно

02/2020-25

19,82

39,5

59,32

02/2020-57

22

37

59

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В,

ниво В-4, по јавен оглас 2/2020
 

                                                                   

 

 

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-730/20-3
18.11.2020 година
С к о п ј е

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-730/20-3
viti 18.11.2020
S h k u p

 

 

            ПРИЛОГ 3

 

 

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ КОИ НЕ ПРОДОЛЖУВААТ НА ИНТЕРВЈУ

 

по Јавен оглас 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В,

ниво В-4, - 1 (еден) извршител

 

 

Шифра

/

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В,

ниво В-4, по јавен оглас 2/2020
 

                                                                         

 

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-730/20-4
18.11.2020 година
С к о п ј е

 

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-730/20-4
viti 18.11.2020
S h k u p

 

 

            ПРИЛОГ 4

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДЕНОТ И ЧАСОТ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ТРЕТАТА  ФАЗА НА СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

 

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В,

ниво В-4, - 1 (еден) извршител

 

 

            Третата фаза на селекција (интервју) по јавниот оглас 2/2020 за кандидатите кои ја поминале административната селекција за работното место број 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В, ниво В-4, - 1 (еден) извршител, ќе се одржи на ден 24.11.2020 година (вторник), во 9,45 часот, во салата за состаноци на првиот кат, соба број 6, во Основен граѓански суд Скопје.

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 5 - Помлад соработник – преведувач, Категорија В,

ниво В-4,по јавен оглас 2/2020
 

                                                                       

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_