КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021

Risi  |  13 Jan 2022
КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ – ВОДИТЕЛ НА ПИСАРНИЦА

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021

ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ – ВОДИТЕЛ НА ПИСАРНИЦА

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ – ВОДИТЕЛ НА ПИСАРНИЦА

 

 Почитувани,

Во прилог е конечната ранг-листа на кандидати по јавен оглас 2/2021 за работното место број 2 – Самостоен судски референт – водител на писарница, Категорија Г, ниво Г-1

 

Република Северна Македонија

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ

СУ-07-19/22-2

12.01.2022 година

 С к о п ј е

Republika a Maqedonisë së veriut

GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP

AGJ.-07-19/22-2

12.01.2022

S h k u p

 

  ПРИЛОГ 2

 

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА НА КАНДИДАТИ

СО ВКУПЕН БРОЈ НА БОДОВИ

 

по Јавен оглас 2/2021

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 2 - Самостоен судски референт – водител на писарница, Категорија Г, ниво Г-1 

1 (еден) извршител

 

 

 

 

Шифра

Освоени бодови од административна селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервју

 

Вкупно

02/2021-5

30,4

39,5

20

89,9

02/2021-23

28,7

38,75

18

85,45

02/2021-25

22,77

32,75

10

65,52

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 2 -
Самостоен судски референт – водител на писарница, Категорија Г, ниво Г-1  по јавен оглас 2/2021
 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_