КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020

Новости  |  27.11.2020
ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2 СОВЕТНИК - ИНФОРМАТИЧАР

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2020 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.2 СОВЕТНИК - ИНФОРМАТИЧАР

 

            Почитувани,

 

            Во прилог е конечната ранг-листа на кандидати по јавен оглас 2/2020 за работното место број 2 - Советник – информатичар, Категорија В, ниво В-1.

 

                                                                                   

 

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
СУ-07-756/20-2
24.11.2020 година
С к о п ј е

 

Republika e Maqedonisë së Veriut
GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP
AGJ-07-756/20-2
viti 24.11.2020
S h k u p

 

 

            ПРИЛОГ 2

 

 

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА НА  КАНДИДАТИ 

СО ВКУПЕН БРОЈ НА БОДОВИ

 

по Јавен оглас 2/2020

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 2 - Советник –информатичар, Категорија В, ниво В-1 -

2 (двајца) извршители

 

 

 


Шифра

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервју

 

Вкупно

02/2020-13

21,14

32

20

73,14

02/2020-28

19,58

31,75

20

71,33

02/2020-10

22,01

33,75

15

70,76

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 2 - Советник –информатичар, Категорија В, ниво В-1, по јавен оглас 2/2020

 

                                                                    

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_