КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021

Новости  |  13.1.2022
КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.3 ВИШ СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - АРХИВАР

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021

ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.3 ВИШ СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - АРХИВАР

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА ПО ЈАВЕН ОГЛАС 2/2021 ЗА РАБОТНО МЕСТО БР.3 ВИШ СУДСКИ РЕФЕРЕНТ - АРХИВАР

 

Почитувани,

Во прилог е конечната ранг-листа на кандидати по јавен оглас 2/2021 за работното место број 3 – Виш судски референт - Архивар, Категорија Г, ниво Г-2

 

 

Република Северна Македонија

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ

СУ-07-20/22-2

12.01.2022 година

 С к о п ј е

Republika a Maqedonisë së Veriut GJYKATA THEMELORE CIVILE SHKUP

AGJ.-07-20/22-2

12.01.2022

S h k u p

 

  ПРИЛОГ 2

 

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА НА КАНДИДАТИ

СО ВКУПЕН БРОЈ НА БОДОВИ

 

по Јавен оглас 2/2021

 

ЗА РАБОТНО МЕСТО БРОЈ 3 - Виш судски референт - Архивар, Категорија Г, ниво Г-2

 1 (еден) извршител

 

 

 

 

Шифра

Освоени бодови од административна селекција

Освоени бодови од испитот за судски службеник

Освоени бодови од интервју

 

Вкупно

02/2021-17

28,89

38,5

20

87,39

02/2021-26

39,3

34

10

83,3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД СКОПЈЕ
  Комисија за селекција за вработување за работното место број 3 -
Виш судски референт - Архивар, Категорија Г, ниво Г-2, по јавен оглас 2/2021
 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_